Viktoria’s Dream

Az álmom, az álmod, az álmunk

viktoriasdream-VD-image-3
Viktoria's Dream VD
“Használd képzeletedet belső tervrajzként arra, amit meg szeretnél valósítani!
Azután tégy úgy, mintha az álom már megvalósult volna.
Ez volt az én titkos taktikám arra, hogy megvalósítsam az életet,
amelyről álmodtam.”
Wayne Dyer
viktoriasdream-VD-image-2
Viktoria's Dream VD

Képzelet szülte derűs valóság. Te alkottad, Te teremtetted szíved mélyéről. Dacoltál a visszahúzó külső és belső erőkkel, s közben saját magad hősévé váltál.
Ezt jelenti a Viktoria’s Dream kollekció, s aki ezt a szettet viseli, a belső erőt, a tartást, a vele született eleganciát képviseli.

Alap drágakőjeként smaragdot választottunk, mely az egyik legragyogóbb, legnemesebb drágakő. Egyedülálló, összetéveszthetetlen színe, és zárványai miatt számunkra a smaragd a kövek királynője. Egyik gyönyörű ékszerbe foglalt példányát 2009-ben Angelina Jolie viselte az Oscar díjátadón.
A Viktoria’s Dream szett kecses, finom vonalvezetésű, ezáltal nőiességet, lágyságot sugároz, ám e mellett mégis egyedi és játékos, az asszimetrikus fülbevalónak köszönhetően. Nem lehet nem észrevenni.

S hogy mi jut még eszünkbe a smaragdról?
Smaragdváros. Óz földjének, a legszebb tündérországnak a fővárosa.
Nem egyszerű eljutni oda- a “sárgaköves” utat kell követni, amin veszélyek, feladatok, ám segítők is várnak. Ne hagyd, hogy letérítsenek, hisz a cél világos. Smaragdváros a béke, a boldogság, a vágyak megvalósulásának színhelye.
Koppants hármat a cipőddel- Kérd, s megadatik az álmod!

Scroll Up