Meglepődtél az eredményen?

Most jön még csak a csavar!

Nem kell beérned azzal, hogy csak az egyik
stílusirányzat álljon közel Hozzád!

Engedd szabadjára a fantáziádat,

és fedezd fel Magadban mind
az öt stílustípust!

Csatlakozz a Facebookon TitaniT nevű csoportunkhoz és légy részese egy fantaszikus közösségnek, ahol folyamtosan új, érdekes tartalmakkal várunk.

Letisztult vonalak

Klasszikus típus

Amennyiben a klasszikus típusba tartozol, akkor szereted az egyszerű, letisztult, és hagyományos darabokat. Az időtlen megjelenést választod, amiben a sziluettek és a színek ritkán változnak. Mindig a nőies, egyenes szabásvonalat keresed.

Klasszikus típusként jellemző Rád az időtálló, hagyományos megjelenés. Valószínűleg kialakítottál egy divatos „egyenruhát” ami mindig megbízható megjelenést kölcsönöz számodra.

A gardróbodban a semleges színek a jellemzőek, és időnként használsz színes kiegészítőket. Ékszerekben is a finomabb és kevésbé feltűnő darabokat részesíted előnyben, mint a gyöngy, vagy a gyémánt.

Ismert Nők klasszikus megjelenése, akikből ihletet meríthetsz a mindennapok megjelenéséhez.

Letícia spanyol királyné, Meryl Streep, Amal Clooney

Vonzó megjelenés

Elegáns típus

Amennyiben az elegáns típusba tartozol, akkor szereted az nőies megjelenést, és az éles vonalakat, amelyek könnyedén összeérnek. Gyakran használsz monokróm és merész kiegészítőket, amik kombinálva is jól mutatnak rajtad.

Elegáns típusként jellemző Rád a monokróm, letisztult megjelenés. Erőt sugárzol, és Veled született divatérzéked van. Megjelenéseddel nőiességedre is szereted felhívni a figyelmet.

A gardróbodban a fekete ruha mindig alapdarab, de szereted a színesebb kiegészítőket is, úgymint a piros vagy a zöld. Ékszerekben szívesen viselsz feltűnő, de nem hivalkodó darabokat.

Ismert Nők elegáns megjelenése, akikből ihletet meríthetsz a mindennapok megjelenéséhez.

Charléne monacoi hercegnő, Blake Lively, Jennifer Aniston

Fodrok - masnik - pöttyök

Romantikus típus

Amennyiben a romantikus típusba tartozol, akkor szereted a játékosságot a megjelenésedben, ami néha „összedobottnak” tűnhet, de valójában a színek és minták jól átgondolt kombinációja. A szettjeid érzékiek és fiatalosak.

A romantikus típusként jellemző Rád, hogy természetes módon kombinálod a színeket, mintákat, textúrákat. Szereted a telt szoknyákat, a hercegnős ruhákat, és élvezed, hogy kifinomult ízlésedet mindenki észreveszi a környezetedben.

A gardróbodban a fekete színből van legkevesebb, viszont rengeteg színes, játékos – pöttyös – fodros ruha foglal helyet. Ékszerekben a virágos mintákat kifejezetten kedveled, amiket többféle színben is tudsz viselni.

Ismert Nők romantikus megjelenése, akikből ihletet meríthetsz a mindennapok megjelenéséhez.

Katalin hercegné, Anne Hathaway, Zendaya

Lazán és stílusosan

Sportos típus

Amennyiben a sportos stílusba tartozol, akkor szereted a laza megjelenést, az egyszerű kiegészítőket, és sokszor viselsz kényelmes, vidámabb darabokat. 

Az üzleti életben is a sportosabb fazonok jelennek meg, és a természetes anyagok jellemzik. 

Sportos típusként jellemző Rád a kényelmes és természetes megjelenés. Nem szeretsz a középpontban lenni, de fontos számodra az igényes megjelenés.

A gardróbodban a föld színek jellemzőek, de színesen veszel fel időnként feketét is. A farmer az egyik kedvenc darabod, és minden eseményre ki tudod úgy egészíteni, hogy azzal trendi és stílusos legyél. Kevés ékszert viselsz, inkább az örökölt, érzelemmel bíró családi darabokat részesíted előnyben.

Ismert Nők sportos megjelenése, akikből ihletet meríthetsz a mindennapok megjelenéséhez.

Meghan Markle, Haley Bieber, Jennifer Lopez

Kreatív és drámai

Avantgárd típus

Amennyiben az avantgárd stílusba tartozol, akkor a különleges megjelenést szereted, amivel mindig kitűnsz a tömegből. Ez egy ultramodern stílus, amely a divatot a kreativitás kiterjesztéseként használja. Gyakran drámai a megjelenésed.

Az avantgárd vitathatatlanul a legkalandosabb típus, ahol művészetnek éled meg a stílusodat. Imádsz játszani az élénk színekkel és formákkal, szereted az egyedi és hangsúlyos kiegészítőket. Az aszimmetrikus darabok, a nagy térfogatú ruhák mind a stílusod részei.

A gardróbodban ugyan az alap szín a fekete, de megtalálható a fehér, az erőteljes színek, és akár a metál is. Ékszereid feltűnőek és változatosak, de mindig összhangban vannak a megjelenéseddel.

Ismert Nők avantgárd megjelenése, akikből ihletet meríthetsz a mindennapok megjelenéséhez.

Tilda Swinton, Jane Fonda, Palvin Barbi

Most már tudod, hogy az öt alap stílusirányzatnak mik a jellemzői.

Mondok még jobbat!

Nem elég, hogy ezek a stílustípusok mind megvannak Benned, de még kombinálhatod is őket.

További érdekes információkért csatlakozz TitaniT nevű Facebook csoportunkhoz!