A sportos típusra jellemző a kényelmes és természetes megjelenés. Nem szeret a középpontban lenni, de fontos számára az igényes megjelenés.
A gardróbra a föld színek jellemzőek, de színesen használja időnként a feketét is. A farmer az egyik kedvenc darab, és minden eseményre ki tudja úgy egészíteni, hogy azzal trendi és stílusos legyen.
Kevés ékszert visel, inkább az örökölt, érzelemmel bíró családi darabok részesülnek előnyben.

A sportos stílusú egyének számára az ékszerek is lehetnek kényelmesek és természetes megjelenésűek. Bár a sportos típusok általában nem szeretnek a középpontban lenni, az igényes megjelenés fontos számukra. Ha a föld színeket részesítik előnyben, akkor olyan ékszereket választhatnak, amelyek természetes anyagokból készültek.

Az ilyen ékszerek nemcsak stílusosak, hanem kifejezik a viselőjük egyediségét és személyiségét is.

Az örökölt, érzelemmel bíró családi ékszerek különlegesek lehetnek. Ezek az ékszerek nemcsak anyagi értéket képviselnek, hanem családi történeteket és emlékeket is hordoznak. Az ilyen ékszerek viselése különleges kapcsolatot teremthet a múlttal és a családdal.

Összességében az egyedi ékszerek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját stílust, az alkalmat és az érzelmeket. Legyen szó egyedi készítésű, exkluzív, vagy örökölt ékszerről, minden darab különleges lehet.

viktoriasdream_jegkocka
Art Deco
viktoriasdream_jegkocka
Napsugár
viktoriasdream_jegkocka
Tenger
Scroll Up