Forró Viktória vagyok, az ékszerek és a drágakövek szerelmese.

Az ékszerek iránti érdeklődésem középiskolás koromban kezdődött, amikor az egyes tanórákat azzal ütöttem el, hogy ékszereket rajzoltam magamnak, aztán pedig minden jelesebb alkalommal kértem a szüleimet, hogy készíttessék el nekem egy ötvössel.

Ezt követően egy jelentősebb szünet következett, amikor inkább a gazdasági területhez kezdtem vonzódni, de valahol a háttérben mindig ott motoszkált bennem az, hogy egyszer ennek ki kell teljesednie.

Nagyjából tizenöt évvel ezelőtt volt az a sorsdöntő pillanat, amikor először láttam közelről drágakövet, egy gyönyörű krizoberill formájában, és amibe akkor és ott visszavonhatatlanul bele is szerettem. Ez a szerelem azóta is csak mélyült, és egyre nagyobb vágyat éreztem magamban, hogy minél többet tudjak meg a természet ezen csodáiról. Ahhoz, hogy jobban el tudjak merülni a gemmológia tudományában, Dr. Takács József – Magyarország első számú geológus-gemmológus doktora – iskolájában tanultam mind az ékszerekről, mind a drágakövekről.

A drágakövek tudománya mellett hasonlóan fontosnak éreztem, hogy elkezdjem elsajátítani a 3D tervezést, ami egyrészt az ékszertervezés jövője, másrészt amivel a legpontosabban tudom kifejezni azt, ami álmomban megjelenik.

A tervezés elsődleges célja az volt, hogy magamnak alkossak kollekciókat különleges drágaköveket felhasználva, hétköznapi és nem mindennapi eseményekre egyaránt.

Ezt követően ismertem fel, hogy az igazi harmóniát akkor érem el, hogyha nem csak az ékszerre, hanem az ékszer-stílus- személyiség hármasra koncentrálva hozok létre egy egységet, ami olyan kisugárzást ad, hogy lehetetlen észrevétlenül elmenni mellette.
A stílustanácsadással egybekötött ékszertervezéssel egy új szegmenst szeretnék megcélozni, aminek célja, hogy minden Nő és Férfi számára megtaláljuk azt a drágakövet, és azt a kollekciót, ami a legragyogóbb énjét hozza ki belőle.

Forró Viktória
Forró Viktória - A Viktoria’s Dream “megálmodója”
Viktoria's Dream logó
Scroll Up