Jégkocka

A komfortzónán kívüli élet megtestesítője

viktoriasdream-jegkocka-image-2
Viktoria's Dream Jégkocka
“A folyót csak úgy lehet megérteni, ha beleugrunk.”
Alice Hoffman
Viktoria's Dream Jégkocka

Az élethez kell egy kis vagányság. Egy csipet pimaszság. A kozmopolita nő nem törődik az elvárásokkal. Szabad és független, a saját útját járja. Mer más lenni, mer kilógni a sorból, annak árán is, hogy “észreveszik”. A jó értelemben vett kitűnni vágyás hajta, saját határainak feszegetése. És Ő ezt rendkívül élvezi.

Jégkocka szettünket- bár rendkívül elegáns- elsősorban a hétköznapok fűszerének ajánljuk. Tökéletesen illik azokra a napokra, amikor felvesszük kedvenc farmerünket egy csinos tűsarkúval, és arcunkba toljuk imádott napszemüvegünket.

Mint a legtöbb népszerű drágakövet, a topázt is ismerték már az ókorban. Elnevezése is ide nyúlik vissza: Topasos szigete (a Vörös tenger egyik szigete, Egyiptom mellett) neves volt arról, hogy csodás példányait gyűjtötték itt.


A leghíresebb topáz a Braganza, az 1640 karátos kő a portugál koronában található. Érdekesség, hogy sokáig gyémántnak hitték, majd kiderült, hogy valójában színtelen topáz.
A legszebb topázok Brazíliából, Burmából és Oroszországból kerülnek ki.

Ezzel a ragyogó topáz kollekcióval garantáltan mindenhol észrevesznek, legyen szó egy könnyed ebédről a párunkkal vagy akár egy megbeszélésről. Ez az ékszer magabiztosságot, határozottságot, elszántságot sugall. Az ön-azonos, kiteljesedett Nő választása.

Scroll Up