Ajándékutalvány beváltása

Kedves Vendégünk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk a Viktoria’s Dream showroomban.

Az ajándékutalvány egy 120 perces ékszer-stílustanácsadást tartalmaz, mely során a szín- és testalkatelemzést követően bevezetlek a drágakövek és  ékszerszettek varázslatos világába, ahol lehetőséged lesz felpróbálni akár mind a 16 egyedi ékszer szettet, és megtalálni azt, amiben a legfényesebben csillogsz.

Nincs más teendőd, mint időpontot egyeztetni, és hagyni, hogy kihozzunk belőled azt a ragyogást, amiről még Te sem tudtál.

Az ajándékutalvány beváltásához kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

Mobil: 06 30 635 8118      Email: info@viktoriasdream.com

A bejelentkezés során egyeztetünk egy időpontot, és amennyiben Budapest közigazgatási határain belülről érkezel, úgy küldünk érted egy elegáns fekete autót az indulási helyhez és a lefoglalt időponthoz igazítva, ami a tanácsadás végén vissza is visz.

Egyeztetést követően kiküldünk egy visszaigazoló emailt az általad megadott email címre, mely írásbeli elfogadását követően válik aktívvá a megbeszélt időpont.

Az időpont módosítás, valamint a showroomban való tartózkodás általános szabályait a mindenkor hatályos ÁSZF tartalmazza, mely megtalálható a www.viktoriasdream.com oldalon.

Szeretettel várunk!

Viktoria’s Dream Csapata

További információkért látogasd meg oldalunkat, a www.viktoriasdream.com-ot.